Košarica 1 x

SKODELICA: Šefica

19.50 

Brez hudih skodelic nam živeti ni! So začetek našega dneva in pogosto njegov konec. Skodelice s podpisom Simploo x Tara Drev so tvoje sopotnice, brca v rit, navijačice, edine sodelavke v nadurah, bestičke in ena sama ljubezen. 

Ta skodelica bo tvoja najboljša sopotnica pri doseganju vseh ciljev, ki si jih boš zastavil/a.

7 na zalogi

Več informacij
Teža 0.35 kg
Dostava in poštnina

Cena poštnine je odvisna od teže celotnega paketa in se avtomatsko izračuna, ko zaključiš z nakupom. Najpogosteje znaša med 2.90€ in 3.90€. Izdelki bodo odposlani najkasneje v treh delovnih dneh od prejetja naročila. Paketi so odposlani s Pošto Slovenije pri kateri je običajen čas dostave 2 delovna dni.

Glasna, jasna in strastna - ŠEFICA!

Iz te skodelice pije bejba, ki kljuka na(d)loge kot za šalo. To si ti, ki greš za svojimi sanjami, majhnimi in velikimi. Če kaj ne gre po planu, veš, da ni konec sveta, saj je za ovinkom že nov dan, z njim pa nova priložnost.

Ta skodelica je tvoj trenutek, da se ustaviš, narediš požirek in se opomniš, kako daleč si že prišla, da si danes tu. Da je ta majhen sedanji trenutek, tvoj nekdaj veliki cilj.

Navodila za uporabo

Gremo lepo po vrsti; najprej si v skodelico natoči nekaj slastnega – morda limonado, ki bo pobožala tvoje brbončice, zeliščni čaj, ki bo sprostil tvoje misli, ali pa dišečo kavo, ki ti bo dala pogon za nove ideje. Si? Super, sedaj pa na glas preberi, kar piše na skodelici. Štartaj s to mislijo v naslednji trenutek in nato tistega za njim. In tako dalje.

Ostale informacije

Material: Keramika
Barva: Bela z roza robom
Kapaciteta lončka: 300ml
Ostalo: Ni priporočljivo za pomivanje v pomivalnem stroju.

Mnenja⭐

Mnenja

Ta izdelek še nima komentarja😢

Bodi prva, ki komentira “SKODELICA: Šefica” in pridobi kupon za 10% popust.

Podobni izdelki

1 mnenje

19.50 

SKODELICA: Šefica

19.50 

7 na zalogi