Košarica 1 x

SKODELICA: Vse bo gud, majkemi

1 mnenje

19.50 

Brez hudih skodelic nam živeti ni! So začetek našega dneva in pogosto njegov konec. Skodelice s podpisom Simploo x Tara Drev so tvoje sopotnice, brca v rit, navijačice, edine sodelavke v nadurah, bestičke in ena sama ljubezen. 

Ta skodelica bo tvoja najboljša sopotnica pri doseganju vseh ciljev, ki si jih boš zastavil/a.

9 na zalogi

Več informacij
Teža 0.35 kg
Dostava in poštnina

Cena poštnine je odvisna od teže celotnega paketa in se avtomatsko izračuna, ko zaključiš z nakupom. Najpogosteje znaša med 2.90€ in 3.90€. Izdelki bodo odposlani najkasneje v treh delovnih dneh od prejetja naročila. Paketi so odposlani s Pošto Slovenije pri kateri je običajen čas dostave 2 delovna dni.

Vse bo gud, majkemi!

Je eden izmed tistih dni, ko te lajf pač ne uboga? Ko bi najraje, namesto v svet, zavil/a nazaj v svojo toplo posteljo in pritisnil/a na gumb za pavzo? Ta skodelica navija zate, ko to sam/a težje storiš.

Kolikokrat si že zabeležil/a konec sveta, pa je bil v resnici šele njegov začetek? Če se ustaviš in se obrneš nazaj, si do sedaj še vse, kar ti je lajf serviral, shendal/a z odliko, zato si zapomni – si bolj močen/-na, kot si misliš, bolj nadarjen/a, kot verjameš in bolj ljubljen/a, kot trenutno čutiš.

Navodila za uporabo

Gremo lepo po vrsti; najprej si v skodelico natoči nekaj slastnega – morda limonado, ki bo pobožala tvoje brbončice, zeliščni čaj, ki bo sprostil tvoje misli, ali pa dišečo kavo, ki ti bo dala pogon za nove ideje. Si? Super, sedaj pa na glas preberi, kar piše na skodelici. Štartaj s to mislijo v naslednji trenutek in nato tistega za njim. In tako dalje.

Ostale informacije

Material: Keramika
Barva: Bela s črnim robom
Kapaciteta lončka: 300ml
Ostalo: Ni priporočljivo za pomivanje v pomivalnem stroju.

Mnenja⭐

01 Reviews

  1. zunic.nina

    Skodelica te že zjutraj napolni s pozitivno energijo, da se dan boljše začne.

Oddaj svoje mnenje

Podobni izdelki

SKODELICA: Vse bo gud, majkemi

19.50 

9 na zalogi