Košarica 0 x

SKODELICA: Dol mi visi, lepa sm si

19.50 

Brez hudih skodelic nam živeti ni! So začetek našega dneva in pogosto njegov konec. Skodelice s podpisom Simploo x Tara Drev so tvoje sopotnice, brca v rit, navijačice, edine sodelavke v nadurah, bestičke in ena sama ljubezen. 

Ta skodelica bo tvoja najboljša sopotnica pri doseganju vseh ciljev, ki si jih boš zastavil/a.

18 na zalogi

Več informacij
Teža0.35 kg
Dostava in poštnina

Cena poštnine je odvisna od teže celotnega paketa in se avtomatsko izračuna, ko zaključiš z nakupom. Najpogosteje znaša med 2.90€ in 3.90€. Izdelki bodo odposlani najkasneje v treh delovnih dneh od prejetja naročila. Paketi so odposlani s Pošto Slovenije pri kateri je običajen čas dostave 2 delovna dni.

Dol mi visi, lepa sm si!

Hej ti: si najlepši skupek atomov, ki mu ni enakega. Ne le da si prava krasotica, imaš tudi dobro srce, izvrsten vajb in iskren nasmeh. Nisi popolna v svojih očeh? Odlično, drugače bi bil dolgčas. Če bi se videla v mojih, bi se zaljubila.

Zapomni si, lepota ne pomeni biti všeč vsem. Tvoj edini fokus si ti, zato se imej rada. Drugim si le utrinek v njihovih mislih in oni v tvojih, zato verjemi v svojo čudovitost, zalivaj svoje misli s pozitivčicami in samo gasa! Reci si “Dol mi visi, lepa sem si”.

Navodila za uporabo

Gremo lepo po vrsti; najprej si v skodelico natoči nekaj slastnega – morda limonado, ki bo pobožala tvoje brbončice, zeliščni čaj, ki bo sprostil tvoje misli, ali pa dišečo kavo, ki ti bo dala pogon za nove ideje. Si? Super, sedaj pa na glas preberi, kar piše na skodelici. Štartaj s to mislijo v naslednji trenutek in nato tistega za njim. In tako dalje.

Ostale informacije

Material: Keramika
Barva: Bela z roza robom
Kapaciteta lončka: 300ml
Ostalo: Ni priporočljivo za pomivanje v pomivalnem stroju.

Mnenja⭐

Mnenja

Ta izdelek še nima komentarja😢

Bodi prva, ki komentira “SKODELICA: Dol mi visi, lepa sm si” in pridobi kupon za 10% popust.

SKODELICA: Dol mi visi, lepa sm si

19.50 

18 na zalogi